2014. május 31., szombat

Garfield új - Jelenlegi ára: 1 595 Ft


Eredeti, bontatlan DVD.
2004.
Hang: magyar, angol
Felirat: magyar, angol
A világ leglustább, legcinikusabb macskájának kalandjait világszerte naponta 2600 újság mini-képregény rovatában követi nyomon mintegy 260 millió olvasó/rajongó.
A vele egy háztartásban élő buta kutyát és még butább gazdáját folyton kihasználó unott kövér vörös kandúr története most először egy egész estés, élő-szereplős vidám filmben is megelevenedik, ahol a hús-vér színészek között a legjobb komédiásokat megszégyenítő lendülettel kavarja az eseményeket a számítógép-animálta Garfield! Az év egyik legőrültebb, legtempósabb családi vígjátéka!
Garfield jelleme tökéletes: lusta, cinikus, elkényeztetett és nagyszájú. Egy macskától igazán nem várható el több, de Garfield mindent elkövet, hogy a jók között is a legjobb legyen. A nap legnagyobb részében csak az alvás vagy az evés foglalkoztatja. Ha ennél is többre vágyik, szerencsére csak nem túl ravasz gazdája, Jon Arbuckle eszén kell túljárnia. Ám a szerelem még a legbiztosabbnak látszó életeket is képes felforgatni.
Jon ugyanis szemet vet macskája állatgyógyászára, Lizre, így aztán képtelen nemet mondani neki, amikor az megkéri, fogadjon be egy kiskutyát, Odie-t. Garfield persze féltékeny, és fáradtságot nem kímélve igyekszik csúf csínyeivel megkeseríteni az édes kutyus életét. Csakhogy egy televíziós cicaműsor macskaszőr-allergiás sztárja elrabolja Odie-t, és ő egy új érzéssel kénytelen megismerkedni: a lelkiismeret furdalással. Olyan dolgokba kezd tehát, amelyekre korábban sosem vetemedett volna: kalandok, izgalmak és sok gyaloglás vár rá az Odie megmentésére szervezett mentőexpedíció során.
Audiókommentár Peter Hewitt és John Davis közreműködésévelKimaradt jelenetekEgy macska életrekeltéseTöbbkamerás extra: Garfield evolúciójaJáték: Keresd meg Odie-t!, Vegyes pillanataok GarfielddalRövid animációs film a motkánnyalExkluzív betekintés a Robotok című filmbe



Jelenlegi ára: 1 595 Ft

Az aukció vége: 2014-06-21 14:00
. Garfield új - Jelenlegi ára: 1 595 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése