2014. június 22., vasárnap

ÚJ HTC Desire HD A Független csak nálam - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Frekvenciasáv hhg4 = HSUPA, HSDPA, GSM 4 band
Telefonkönyv db dinamikus
Memória MB 768 Tárhely GB 1. 5 Memória bővíthetőség T-Flash - microSD
Magyar nyelvũ menü Van Flight mode Van
Operációs rendszer Froyo (Google Android OS v2, 2) CPU Qualcomm MSM8255 Snapdragon, 1 GHz, Scorpion, Adreno 205
Készenléti idő óra 420 Beszélgetési idő óra 5 Súly g 164 Méret mm 123*68*12
Akkumulátor Li-Ion
Kijelző pixel 480i (480*800) Kijelző méret - col/inch 4, 3 Színes kijelző capacitive TouchScreen Színárnyalatok száma db 16m (24 bit)
GPRS Van EDGE Van Generáció 3G WAP Crome Mobile EMS push eMail MMS Van Infraport Nincs Bluetooth v2, x B/T extra A2DP Wi-Fi (alap) n/g/b Direct Wi-Fi Nincs Wi-Fi extra DLNA HotSpot Van Blackberry Nincs Vibra jelzés Van Kihangositás Van Hangvezérlés Nincs Hangjegyzet Van Csengőhang letöltés Van Dallamszerk. Nincs Polifonia MIDI MP3 Android Player Rádió RDS
Kamera CMOS Kamera felbontása 8, x Mpixel Video 720p HD Player
GPS a-GPS Java via MIDP emulator Push to Talk Nincs RotaS Van TV be vagy kimenet Nincs Flash Adobe Flash NFC Nincs Billentyũ zet Nincs Iránytũ e-compass SNS integráció Nincs Organizer Van T9 szótár Van Office alkalmazások DV = Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF) SIM típus miniSIM SIM-ek száma 1 Brand Desire Limited Edition Nincs Egyebek Dedicated search key, Google Search, Maps, YouTube, Google Talk, Picasa integration, Document editor SAR 0, 47 Videó 720p HD Player
A jótállás nem terjed ki, többek között, a további hibákra vagy károkra: 1. a Termék rendeltetésének nem megfelelő illetve nem szokásos használatából eredő meghibásodásokra és károkra; 2. a helytelen használatból, balesetből vagy hanyagságból eredő meghibásodásokra és károkra és a nem kompatibilis eszközökhöz történő rákötés esetén; 3. a helytelen kipróbálásból, használatból, karbantartásból, üzembe helyezésből, módosításból, jogosulatlan vagy módosított, illetve megváltoztatott szoftver-alkalmazásból eredő hibákra vagy károkra; 4. az antenna károsodására vagy törésére, kivéve, ha azt anyag- vagy gyártási hiba okozta; 5. azokra a Termékekre, amelyeket, a teljesítményüket károsan befolyásoló módon szereltek szét és javítottak meg, illetve oly módon, amely nem teszi lehetővé a készülék megfelelő vizsgálatát és bármilyen jótállási igény igazolását! 6. a mobiltelefon szolgáltatás terjedelmével, lefedettségével, elérhetőségével, minőségével vagy a mobil szolgáltató által üzemeltetett rendszer működéséből eredő károkra és hibákra; 7. nedvesség, folyadék vagy ráöntött élelmiszer következtében jelentkező hibákra és károkra; 8. a Termék vezérlőegységéhez tartozó vezeték megnyúlására, a letört modemfülre; 9. a rendeltetésszerű használat során bekövetkező karcolásokra vagy egyéb károsodásokra a készülék felületén, 10. a 11. az ideiglenes jelleggel bérelt Termékekre; 12. a rendszeres karbantartás vagy a rendeltetésszerű használat során elkopott alkatrészekre.
A telefonokat egyedi rendelésre hozom.
Utánvéttel jut el a vevőhöz miután az ár 50%-át előre kifizette a többit a telefon átadásánál.
Minden telefon 100% eredeti cseregaranciával a vevő feladata és költsége a telefon visszapostázása ha cserét vagy javítást igényelne.
0 értékelésnél utánvéttel csak előre fizetés esetén postázok, visszatérő vevők vagy több darabos rendelésnél kedvezmény.
Minden héten csak egyszer tudok postázni Hétfőn álltalában.
További márkás eredeti telefonok Samsung, Xperia, Sony Ericcson, Htc, Lenovo, Huawei KATT IDE!
Én nem árulok márkátlan kínai telefonokat mint itt az eladók 80%- az én termékeim mind eredeti dobozban és tartozékokkal kerülnek a vevőkhőz.
                                                                    
                                                     Kérek mindenkit ezek tudatában licitáljon!!



Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2014-07-13 18:28
. ÚJ HTC Desire HD A Független csak nálam - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése