2014. augusztus 27., szerda

ZARA virágos felső 3-4 év, de jó 4-5 év - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Nagyon bájos Zara fodros, kapucnis nyári tunika/felső.  Újonnan, márkaboltban vásárolt, keveset használt, szép, hibátlan állapotú.  
Puha vékony vászon anyagból (100% pamut), olyan, mint az antikolt szövet: szürke-halványszürke csíkos, virágos és nagyon szépek a gombjai. Elől végig gombos, két oldalt 1-1 zseb.
MÉRET: Beleírt méret 3-4 év 104-es, de tovább is jó 110-esnek
Hossz: 50-51 cm.
Szél hónaljnál: 31, 5 cm.  
ugyanebben a méretben találsz még szép lány ruhákat nálam.
Minden kedves érdeklődőt és vásárlót szeretnék tájékoztatni, hogy a most meghirdetett ruhákat előreláthatóan szeptemberig tudom aukcióra bocsátani, azt követően - költözés miatt – elképzelhető, hogy már nem lesz időm és lehetőségem. Ha valakinek megtetszik most őszre és télre néhány ruha, vagy akár jövő nyárra, kérem, mielőbb licitáljon, hogy el is tudjam postázni!  
Tekintsd meg további aukcióimat, ahol a gyermekeim által használt (főleg angol és amerikai) baba- és gyermekruhák között válogathatsz!
Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra!
ÁTADÁS-ÁTVÉTEL: Kizárólag postán.  Csak ajánlva postázok, simán külön kérésre sem adom fel! Kérlek, ezt vedd figyelembe!  
FIZETÉSI MÓD: Átutalás.  
FIZETÉSI FELTÉTEL: Az aukció megnyerése után, kérlek 1 héten belül vedd fel velem a kapcsolatot! E-mailben adom meg a számlaszámot, amelyre a vételár+postaköltség összeget tudod utalni. A pénz beérkezése után 3 napon belül postázom a terméket ajánlott levélként. Amennyiben nem jelentkezel, és/vagy a pénz nem érkezik be a számlára időben, úgy a terméket újra meghirdetem, és negatív értékelést adok.



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2014-08-30 20:41
. ZARA virágos felső 3-4 év, de jó 4-5 év - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése