2014. szeptember 22., hétfő

Egyenáramú töltő táp adapter 230V = 48V, 0,4A 20W - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Jelenleg / részben egy korábbi aukció adatait tartalmazza! Az új termék még FELTÖLTÉS ALATT. Kérem ezért NE LICITÁLJ! A helyzet tisztázódása után ezen szöveg törlésre kerül.
48 V DC (egyenáramú) kapcsolóüzemű tápegység / adapter (FEKETE színű, bemenet 230 V váltóáram (AC), Kimenet 48 V egyenáram (DC), terhelhetőség 0. 38 A, azaz Kb.: 20 W, a kábel Kb. 2 - 2, 5 m hosszú, melynek a végén a kimeneti csatlakozó 5. 5 / 2. 1 mm -es, szokásos "Apa" típusú dugasz) eladó!
Figyelem! Mielőtt licitálsz, OLVASD végig, ha bizonytalan vagy, KÉRDEZZ, és CSAK akkor licitálj, ha BIZTOSAN EZT akarod!
Utólag már nem fogsz tudni visszakozni (negatív minősítés)!
Átadás-átvétel alapvetően (kipróbálás után, kézből - kézbe! ) Budapesten! A(z ajánlott levélkénti) postázás díja (Kb.: 50 dkg) a vevőt terheli!
Az adaptert egy projekt kapcsán vettem, de a végén az nem került megvalósításra, így eladnám. Az adapter TESZTELT, OK. Az adapterhez tartozékként jár a normál EU -s csatlakozójú, 230 V -os PC -s tápkábel. A kimeneti csatlakozó a szokásos 5. 5 / 2. 1 mm -es "Apa" típusú dugasz (belső rész a pozitív). Feltüntetettt kimeneti egyenáram feszültsége 48 V, maximális áramerősség 0, 38 A (azaz hivatalosan maximálisan 20 W).
A tápegység kapcsolóüzemű, stabilizált egyenfeszültséget szolgáltat. Rövidzárvédettet, és ha jól emlékszem túláram, illetve hőmegfutás ellen is védett (eredetileg egy NetBook tápegysége volt) (Kb.: 50 dkg).
Ideális lehet ha stabil egyenáramra van szükség, és valaki minden szempontból be szeretné biztosítani magát (Értsd: az eszköz alapvetően jól tűrik a szakszerűtlen használatot is, ide értve ha valaki véletlenül összezárja a kimeneteit, stb. ).
A tápegységre átvételtől számítva 1 hét próbagaranciát vállalalok., Értelemszerűen ez csak szakszerű használat és az átadáskori állapottal megegyező állapot esetére vonatkozik (Értsd: a tápegység nem égett, nem törött, a csatlakozók nem lettek "elbarmolva", stb. ).
CSERE: Lehetséges de CSAK személyes átvétel esetén és CSAK "Mickey Mouse-os, más néven "lóhere" csatlakozójú, 3 pólusú, 220 V -os, "NoteBook" tápkábelre (értékegyeztetéssel)!
Kedves érdeklődő!
Amennyiben licitálsz, úgy azzal egyben elfogadod és VÁLLALOD az alábbi Általános Szerződési Feltételek -et!
ÁLTALÁNOS
Úgy gondolom normális elvárás részemről az, hogy a vevőim külön felhívás nélkül is keressék velem a kapcsolatot. Tudod, hogy licitáltál, láthatod, ha nyertél, ráadásul erről általában értesítő levele(ke)t is kapsz, de te is lekérdezheted az elérhetőségemet.
Bár az aukció lezárulta után legkésőbb másnap KÜLÖN EMAILT küldök a nyertesnek, de Neked is illik tenned valamit az ügy érdekében!
Ha valaki nem kapna tőlem 1-2 napon belül levelet, az akkor sem lenne mentség arra, ha Ő maga meg sem próbált megkeresni!
KOMMUNIKÁCIÓ, KAPCSOLATFELVÉTEL
CSAK EMAIL -en, esetleg SKYPE -on (Chat és beszéd) vagyok elérhető!
A lényegi egyeztetést (számlaszám, postacím, stb. ) CSAK EMAIL -en keresztül megerősített formában fogadok el (a továbbiakban a megküldés alatt Email értendő! )!
MOBILtelefonon (Értsd: megadott mobiltelefonszámon! ) NE KERESS! A SIM káryta NET -es díjcsomagú, 3G -s WLAN routerben van, ezért arról hívás nem indítható és A MEGADOTT SZÁM NEM HÍVHATÓ (Értsd: a szám él, de ez a díjcsomag nem hanghívásra szolgál)!
Maximum az SMS működik, de az is csak ha a kártya éppen telefonban van és a hívás akkor sem csörög ki, a hívók számát akkor sem látom és semmilyen értesítést sem kapok a hívásról!
Ha az aukció alatt, vagy várható lejártakor előre láthatólag valamiért nem leszek elérhető, úgy azt az aukcióhoz hozzáadott KÜLÖN szövegben jelzem! Értelemszerűen ez esetben az ott jelzettek az irányadóak a termék átadásra, illetve a kérdésekre várható válaszok ideje tekintetében is!
ÁTADÁS-ÁTVÉTEL
Az Aukció vége után 5 (naptári) napod van arra, hogy felved velem EMAIL -ben a kapcsolatot (Lásd fentebb! ), hogy az átadás-átvétel ügyében (pontos hely és időpont) egyeztethessünk.
Aukció vége után 10 (naptári) napod van arra, hogy kifizesd és átvedd a megvett terméket.
Az Aukció vége után legkésőbb a harmadik héten értékelek. Ha valaki nem jelentkezik, nem fizet, stb. azt NEGATÍV -an értékelem!
FIZETÉS:
Személyes átvétel esetén átvételkor.
Egyéb esetekben (bank)számlára utalással. Az ehhez szükséges adatokat az egyeztetés során küldöm meg emailben a vevőnek.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
A terméket személyesen BUDAPEST -en, a Déli Pályaudvar közelében, illetve környékén (SZÉL Kálmán tér -en) tudod átvenni.
Ez általában munkanapokon 8-18 óra között, illetve más napokon 10-16 óra között tehető meg. Értelemszerűen nekem is közbejöhet valami, azaz, ha számodra csak egy szűk időszak lenne jó: ELŐRE EGYEZTESS!
POSTÁZÁS
CSAK HA ez az aukció szállítási leírásában (ennek költségével együtt! ) KIFEJEZETTEN SZEREPEL és ekkor is CSAK belföldi AJÁNLOTT levélben küldöm el, aminek díja téged terhel. Ettől nem térek el, kivéve ha a termék jelleg miatt szükséges (Példa: Csak csomagként adható fel)!
Ez esetben a vevő feladata, hogy az egyeztetés során megküldje a pontos postacímet. Ez történhet az általam megküldött postacím visszaigazolásával is!
CSAK a vételár és az aukcióban jelzett postaköltség teljes összegének számlára történt megérkezte UTÁN (azt követő pár napon belül) postázok!
A postacímet, a pénz megérkeztét és a postára adás tényét (ragszám) és idejét a vevőnek visszajelzem (Email, TeszVesz / Vatera)!
Gyengébbek kedvéért: Sima posta, utánvét, majd utalok, de küld el előre, stb. NINCS!
TERMÉKLEÍRÁS
Az akcióban próbálom a terméket korrekten bemutatni. Természetesen én is tévedhetek, illetve hibázhatok. Ha ilyet látsz, KÉRLEK JELEZD, EGYEZTESS!
FONTOS! A termékleírás, és az abban szereplő adatok nem csökkentik a licitálót felelősségét! Azaz LICIT ELŐTT nézz utána a dolgoknak és ne licit után döbbenj rá, ha valami nem úgy van, mint ahogy én, vagy ahogy TE tudtad / gondoltad!
Ha számodra fontos információ hiányzik, főleg ha ez a működést érinti, vagy egyéb okból SZÁMODRA lényeges (enélkül nem vennéd meg, illetve nem olyan áron), akkor LICIT ELŐTT KÉRDEZZ!
Ne feledd, CSAK TE Tudod, hogy hova és miért vennéd meg az adott terméket. Ezért CSAK Te tudod azt is hogy mi az (a funkció, képesség, feltétel, stb. ) ami NEKED kell, illetve fontos!
Kérdésekre megpróbálok "postafordultával" válaszolni, éppen ezért ez nem mentség arra, ha nem kérdeztél meg valamit, főleg ha Fix áron ütöd le. Ha bizonytalan vagy, akkor ne licitálj, hanem kérdezz! CSAK AKKOR LICITÁLJ, ha BIZTOSAN EZT a terméket AKAROD és a feltételeket is el tudod fogadni!
Mindenki tévedhet, a licitáló is. Erre szolgál a licit törlés lehetősége. Éppen ezért NEGATÍV értékeléssel díjazom, ha valaki a licit után (főleg ha még hetekig ki is üli azt! ) el kíván állni és olyan okra hivatkozik, ami már a termekleírásban is egyértelműen szerepel. Ha ilyenkor nem törölteted (licitálás után 1-2 napon belül! ) a licited, akkor az már a te problémád lesz, mert ugyan megértő vagyok, de nem hülye!
TERMÉKTESZT
A termékeket meghirdetés, illetve átadás előtt, ha tudom, kipróbálom. Ha a próbaszerű (szokásos jellegű) használat során ránézésre nyilvánvaló működési hibákat látok, temészetesen jelzem. Ha más hiba is van esetleg, úgy arra való a próbagarancia időszaka, hogy ezeket TE észrevedd. Ha ez alatt az idő alatt sem jön elő, az már a TE kockázatod!
Az általam már az aukciós leírásban is jelzett hibákkal kapcsolatban nem tudok reklamációt elfogadni. Ugyanez igaz azokra az esetekre, ha más hiba is van, de az a jelzett hibákból (is) adódik (Értsd: a jelzett hibák miatt nem vehettem észre - Példa: Ha egy LCD monitor nem ad képet, úgy értelemszerűen a pixelhibákat sem láthatom)!
Ha valamit kipróbálás lehetősége hiányában "teszteletlen" -ként, vagy jellege miatt "alkatrész" -ként hirdetek, úgy arra semmilyen garanciát nem tudok adni azon kivül, hogy a terméket a meghirdetettnek megfelelő állapotban átadom.
Átvételkor a termék természetesen kipróbálható. Ez esetben a termék lehet, hogy csak a lakásomon vehető át és a próbához szükséges eszközöket is a vevőnek kell biztosítania (Értsd: Ilyen igény esetén ELŐRE EGYEZTESS)!
GARANCIA
Magánszemélyként - tekintettel arra, hogy általában használt dolgokat teszek fel - CSAK (átvételtől számított 1 hetes) kipróbálási garanciát tudok vállalni. Ezen felül maximum továbbadom ha más jellegű (például boltban érvényesíthető) garancia is van még a terméken, de ezzel kapcsolatban majd már Neked kell eljárnod!
Ha gond lenne, előbb felém jelezd, hogy megoldhassam. Lehet, "távgyógyítható" (Például: csak beállítási probléma - WLAN).
FONTOS! Ha és amennyiben a fentebbi feltétlek számodra nem elfogadhatóak, akkor kérem NE LICITÁLJ, vagy ha mégis nagyon szeretnéd az adott terméket, úgy LICIT ELŐTT EGYEZTESS!
LICIT ELŐTT megpróbálok rugalmas lenni, de LICIT UTÁN már elvi okokból sem vagyok hajlandó semmiféle "egyezkedésre", erre ne építs! (Tiszteljük meg egymást azzal, hogy nem mismásolunk és korrektek vagyunk egymáshoz! )
Remélem a fentiek nem tántorítanak el. Az értékeléseim mutatják, hogy általában az esetek 2-3 % -ában szokott csak komolyabb gond lenni, ez is általában a vevői oldal "félreértései", illetve "feledékenysége" miatt. Ezért jött létre ez a leírás is. Természetesen akinek nem inge, az ne vegye magára...


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2014-09-29 14:00
. Egyenáramú töltő táp adapter 230V = 48V, 0,4A 20W - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése