2014. október 25., szombat

MOLETTI FARMERNADRÁG NADRÁG 50-52 - Jelenlegi ára: 2 700 Ft


MOLETTI VASTAGABB ANYAGÚ FARMERNADRÁG!
DIVATOS SÖTÉTEBB SZÍNŰ!
GEORGE UK22 EUR 50
99%PAMUT 1% ELASTAN
ENYHÉN RUGALMAS
HASZNÁLT DE MÉG BŐVEN HASZNÁLHATÓ DARAB!!!
FIGYELEM HIBÁI: AZ EGYIK HÁTSÓ ZSEB GOMBJA HIÁNYZIK, A DERÉK GOMBOS +VAN RAJTA EGY KALLANTYÚ , ENNEK EGYIK VÉGE HIÁNYZIK, ÜLEPNÉL MINIMÁLISAN KOPOTT, DE LÁTSZIK A SZÍNÉN!!! BÁR HOSSZABB FELSŐVEL NEM IS LÁTSZIK. EZEK MIATT ENNYI AZ ÁRA!! DE HIDD EL SZUPER KIS  NADRÁG ENNYIÉRT!!
ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNED , MERT RENGETEG MOLETTI TERMÉKEM VAN, A VATERAFUTÁR 2KG-IG 790fT, 2KG FELETT ÉN FIZETEM A TÖBBLETET!
  A CÍMBEN MEGADOTT MÉRETEKET , A MÉRT CM ADATOK ALAPJÁN MÁS MÁRKÁKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA ÍRTAM! TERMÉSZETESEN MINDIG A CM ADATOKAT NÉZD , VAGY NYUGODTAN KÉRDEZZ! AZT SZERETNÉM , HOGY JÓ LEGYEN!: )
HOSSZA 106CM   BELSŐ HOSSZA 75CM
DERÉK 57-61CM*2
CSÍPŐ 73CM*2+ENYHÉN RUGALMAS
ÜLEPNÉL COMBSZÉLESSÉG 39, 5CM*2
DERÉKTÓL LEFELÉ 40CM-RE A COMBSZÉLESSÉG 36CM*2
                            50CM-RE A  COMBSZÉLESSÉG 32CM*2
ALUL A SZÁRSZÉLESSÉG 33, 5CM*2
NYUGODTAN KÉRDEZZ!!  
 
Remélem nem fogsz csalódni termékeimben. Mivel nem vagyok tévedhetetlen, ezért, ha a megnyert termékkel valami gondod támad, kérlek először nekem írj, mindenre van megoldás! Nem szeretnék csalódást okozni!
A pontos postai árat csomagolás után tudom megmondani, ATTÓL FÜGGőEN HOGY ajánlott küldeményként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összegért. PAPÍRBA VAGY DOBOZBA/+MIN. 200G/ CSOMAGOLOK!.
A termékeim  általában használtak, ezért megpróbálom a legjobb fotókat készíteni. Az általam felfedezett hibákat a termékleírásban közlöm. Ettől
eltekintve apró hibák előfordulhatnak.
Az új termékeket mindig jelzem már a címben is!!!!
Nézz körül a többi termékem között is, ha találsz valamit  postaköltséget spórolhatsz! Sima levélként csak a vevő felelősségére postázok!
VATERAFUTÁRRAL IS SZÁLLÍTOK!!!
 
Rendelés esetén átvehető személyesen Tatabányán, a vásárlást követő első munkanaptól, bármely hétköznapon, vagy postai úton 



Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2014-11-14 23:38
. MOLETTI FARMERNADRÁG NADRÁG 50-52 - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése