2014. december 29., hétfő

5 db melltartó különböző méretekben - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


A csomag tartalma 5 darab melltartó, mind merevítős és szivacsos.
Barna 38C
Fekete 80C
Lila 80B
Fehér 80B
Piros 85B
Kapcsolatfelvétel:
Csakis e-mailben, amire 48 órán belül válaszolok. Ne feledjük, a szó elszáll, az írás megmarad; valamint egyetemre járok, reggeltől estig bent vagyok, így nem tudom felvenni a telefont!
Fizetési feltételek:
A vételár kiegyenlítésére 7 nap áll rendelkezésre, maximum 14 nap, de ebben az esetben kérem jelezzék emailben. A vaterától egy automatikus levélben megkapják az utaláshoz szükséges adatokat! A citromail és freemail levelező rendzserekkel mindig gond van, általában a spammok közé megy a levél, ha mégse találja kérem jelezze! Az utalás mellett elfogadok rózsaszín csekkes befizetést, de ha bármilyen okból vissza kell küldenem az összeget, csakis utalással teszem!
Szállítási feltételek:
- Hetente egyszer tudok postázni, pénteken vagy szombaton! Utánvételes lehetőségre csak azoknál a felhasználóknál lehetséges, akik több, mint 30 pozitív értékeléssel rendelkeznek!  A termék személyesen is átvehető, Budapesten a XI. kerületben (Kosztolányi Dezső tér).
- Külföldről érkező termékeimnél nincs mód utánvételes lehetőségre, csakis előreutalás vagy rózsaszín csekkes befizetés! A szállítási idő 25-80 nap, a csomagok ajánlottan érkeznek, nyomkövetési számmal ellátva! Ezt a számot minden esetben elküldöm a vevőnek, hisz a csomag közvetlenül az ő címére megy! 80 nap után a vételára automatikusan vissza jár, ha ezen idő eltelte után érkezik meg a termék, akkor a vevőnek nem kell vissza utalnia semmit!!!!
Garanciális feltételek:
Ha hibás a termék, akkor kézhezvételtől számított 3 napon belül, képekkel jelezze felém. Ebben az esetben új terméket rendelek, vagy a vételárat fizetem vissza! Vételár visszafizetésre csak azután van mód, hogy a terméket a vevő elpostázta a címemre. Ezútán utalom a vételárat+postaköltséget!
Azzal, hogy licitálsz, vásárolsz, mindezeket a feltételeket tudomásul veszed, elfogadod!  


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2015-01-18 10:43
. 5 db melltartó különböző méretekben - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése