2015. február 25., szerda

Tupperware Turbó Aprító -42% Akcióba - Jelenlegi ára: 7 500 Ft


Tupperware Turbó Aprító Új, originált, bontatlan termék!    
 Méret: 300 ml, 10, 8 cm Ø, 9, 2 cm magas.
A Turbó Aprítóval finomra aprítja a vörös, lila - és fokhagymát. Egyszerűen lehet különböző típusú friss fűszernövényeket (petrezselyem, bazsalikom, menta, tárkony) felapríthatni. Apríthatunk vele akár diót, sajtot is, de pépesíthet párolt zöldségeket vagy gyümölcsöket is.  
A Turbó Aprító 3 részből áll: egy aljból, mely csúszásmentes szilikonnal van ellátva, így biztosan áll a konyhapulton használat közben; egy 3 részes acélpengéből, és egy "húzóköteles mechanizmusú" tetőből, ami még hatékonyabb aprítást biztosítja.  
A teteje bajonett záras, így biztosan illeszkedik az alj részhez munka közben.  
A Turbó Aprító mechanikus működésű, de felveszi a versenyt bármilyen elektromos aprítókészülékkel. Tulajdonképpen egy húzó-köteles mechanizmusra épül, melynek köszönhetően a pengék villámgyorsan fordulnak körbe, így biztosítva a hatékony aprítást. A hozzávalók összeaprításához átlagosan 12 húzásra van szükség, 1 húzással a 3 éles penge 8-szor fordul körbe, így 12 húzással gyakorlatilag olyan, mintha egy késsel 288-at aprítanánk, kevesebb mint 15 másodperc alatt.
Ergonomikus kialakításának köszönhetően jobb- és balkezesek is könnyen használhatják.
Az Aprítót mindig a munkalapra helyezve használjuk.  Egyik kéz mindig a tetején fogva rögzíti az Aprítót a munkafelületen, a másik kéz pedig meghúzza a zsinórkart.  
A zsinórkart mindig csak a hossz 2/3 részéig lehet kihúzni. Húzás közben mindig vízszintes irányba húzzuk, mert elszakadhat. Egyenletesen és határozottan húzzuk, de ne rángassuk a zsinórt.
A Turbó Aprító tökéletes kiegészítője a Vékony Fejű Szilikon Keverő, melynek segítségével könnyen kiszedhetjük a felaprított hozzávalót az edényből, de csak miután a pengét kivettük belőle. Illik rá az Etetőtálka teteje, így lehetőség van az esetleges maradék frissentartására.
A pengét kizárólag kézzel, a többi részt pedig mosogatógépben is mosható. A pengék rendkívül élesek, ezért fokozottan ügyeljünk a mosogatásnál. Azonnal tudom postázni!  
http: //www. youtube. com/watch? feature=player_embedded&v=UwwLwOPw5ZA



Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2015-03-17 15:56
. Tupperware Turbó Aprító -42% Akcióba - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése