2015. április 24., péntek

HP digitális fényképezőgép 5.3 megapixel működő - Jelenlegi ára: 4 600 Ft

HP 5. 3 megapixeles digitális fényképezőgép
Használt, működő. Vannak vele problémák használatkor, amik számomra elég kényelmetlenné tették a használatát ezért adom el. De működik használható.
Amit tud:
5. 3 mpixel felbontás 
21xzoom
videófelvevő (nem tudom hány perc)
önkioldó 1x 2x (azaz leteszed, eléálsz és 10 másodperc múlva lefényképez.. )
fekete -fehér és szépiabarna fotókat is készít
tartozékok megvannak hozzá
Kingston 128 mb memóriakártya van hozzá (minimum 200 kép fér) nem tudom milyen a memó kártya pontos típusa, ahogy sok spec adatot nem tudtam megadni a gépről.
 Amit kifogásoltam benne:  Vakuzástól hamar lemerül, Ha gyengül az elem elkezd furcsa dolgokat művelni pl.: csíkos-torz képeket fotóz, "fekete képet fotózik" azaz a kép helyett egy totál fekete képmező lesz. Ezt a lemerülési stádiumot elég hamar eléri.  Ezt leszámítva működik. Közelre én nem tudtam vele jól fotózni
Amikor vettem vagy 10 éve 140 000 ft volt!
Sajátsága a gépnek, hogy ha lemerül az elem akkor a gép "befagy" ilyenkor "resetelni kell. (Elemet kivenni és az enemek mögött 1 mm-es lyukba bedugni pl. egy iratkapocs végét és az ott elrejtett mikroszkópikus gombot így megnyomni... ez egy ilyen gép.
Mivel régi gép, (korai digitális fényképező) nem biztos, automatikusan települ a gépre v. önműködően kontaktol (nem tudja lehúzni a netről a feltöltődéshez szükséges programverzót, ha jól tudom, mivel régi gép és a hp nem biztosít aktuális programokat a telepítéshez? Olyan módon kell megnyitni, leszedni a képeket mintha pl. egy pendrive lenne. (Sajátgépből megnyitni pl. )
Személyes átvétel a reggeli óráktól estig rugalmasan, jól megközelíthető helyen lakcímen a Margit híd pesti hídfőjénél.
Postázás : 790 ft mpl postapontig, 950 ft mpl házhoz, előre utalással



Jelenlegi ára: 4 600 Ft

Az aukció vége: 2015-05-13 22:39
. HP digitális fényképezőgép 5.3 megapixel működő - Jelenlegi ára: 4 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése