2014. december 25., csütörtök

1 db Sennheiser MM10 Motorola csatlakozóval NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A licit tétje a képeken látható, eredeti Sennhiser fülesek közül egy. Bontatlan csomagolásban, a képen látható telefonokkal kompatibilis, vagy ügyes kezű barkácsolók itt találnak az átkötéshez segítséget:
http: //pinoutsguide. com/HeadsetsHeadphones/universal_4pole_MRLG_pinout. shtml
A gyári gyüjtődoboznak már nincs meg a zárófüle, de akinek a legtöbb fülest sikerül megvásárolnia, az igényt tarthat rá.
A pénzt beérkezés után egyszerre eldorbézolom, így esélytelen, hogy utólag visszaköveteljék, ha valami nem tetszik. Személyes átvételnél ilyen esetben lehetőség van a vásárlástól való elállástól, természetesen utólag alku az már nincs.
Többi termékem ITT. Várható köztük hasonló, vagy már ott is van.
Találomra törölgetni szoktam az aukciókat, vagy előrehozni a zárást, attól függően, hogy melyikre van lehetőségem, mert azt hiszem, hogy az marha vicces.
Megkérem a kedves vásárlót, hogy a vásárlás utáni harmadik napig vegye fel velem a kapcsolatot és egy héten belül juttassa el hozzám a termék árát.
A kommunikáció kizárólagos módja az e-mail, ha a vásárló mindenképp telefonálni akar, a felesleges idegeskedés elkerülése érdekében egy nappal korábban jelezze.
Utánvét csak annak, akinek több pozitívja és kevesebb negatívja van mint nekem.
Sajnos a licitkorlátot 98%-ra kellett beállítanom, ha valakinek ennél kevesebb van, szóljon, átnézem az előéletét és mérlegelek.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-12-31 20:00
. 1 db Sennheiser MM10 Motorola csatlakozóval NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése