2015. május 21., csütörtök

Fém székek újrahúzva. Akár 1500 Ft/db áron! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó 2 db újrahúzott, az új huzat alatt is tökéletes állapotú, eredetileg kékes színű huzattal bíró rendkívül stabil és masszív, tiszta és igényes, magyar gyártmányú fém szék. Évekig álltak a lakásban, gyakorlatilag nem voltak használva, ezért keresik új tulajdonosukat.
Többféle megoldás is létezik: ha azonnal szeretnél 1 db-ot közülük, 2500 Ft-os villámáron elviheted őt, vagy licitálhatsz rá ezen hirdetés keretei között. Ha nem olyan sürgős és elég 1 is, egy kis szerencsével 3 héten belül a tiéd lehet, akár 1500 Ft-ért is.
Ha most, mindkettő érdekel, jelezz itt a hirdetés oldalán, új aukciót nyitok, és összesen a kettőt odaadom 3000 Ft-ért. Azaz 1500 Ft/db áron, azonnal, 2 db.
Mivel a székek Szegeden találhatóak, én pedig hétközben Budapesten, ezért CSAK hétvégén, csak előre megbeszélt időpontban, és elsősorban személyesen szeretném átadni. A helyszín Szeged Belvárosa, egy kis utca, a 2. emeleten, a levitelben, parkolóhelyig (1-2 perces séta) való cipelésben segíteni fogok.
Futárszolgálattal is megoldható, de ez esetben időt kérek, egyik szombaton el tud jönni érte egy futár és át tudom neki adni, de így is eltelhet 1-2 hét vásárlás és leszállítás között.
Ha kérdés van kérdezz : ) És kérlek csak akkor rendeld meg, ha át tudod venni, és ki is tudod fizetni. Egyéb esetben, ha pl. napokig nem történik semmi, sajnos kénytelen vagyok negatív értékelést adni. Az átadás-átvétel részemről nem a legegyszerűbb, a székek pedig már szeretnének az új helyükre kerülni legkésőbb júniusban: D


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2015-06-10 15:41
. Fém székek újrahúzva. Akár 1500 Ft/db áron! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése