2015. május 22., péntek

Kárpitozott 2 személyes ülőgarnitúra elem - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Lakásátalakítás miatt gyorsan, olcsón eladó az alábbi termék:
Kárpitozott 2 személyes ülőgarnitúra elem ágyneműtartóval
szélessége: 130cm, mélysége: 85cm, magassága: 86cm
Összesen 2db van belőle, de egyesével áruljuk, a garnitúra foteljei és kinyithatós háromszemélyes része is megtalálható a termékeim között!
kb. 10 éves, használt, itt-ott kicsit kopott, de nem lyukas, szakadt 
Személyesen vihető el a IX. kerület Bokréta utcából egyeztetett időpontban. Kérem a licitálásnál vegye figyelembe, hogy sajnos futárt rendelni, félnapokat várakozni szállítóra nem áll módunkban, hiszen nem lakunk a lakásban, és csak a termék átvétele miatt megyünk oda. Időpont hétköznap és hétvégén is lehetséges. Az utcában fizetős a parkolás munkanapokon 8: 00-18: 00 között 265Ft/óra.
Mivel sürgős az ügy, ezért ilyen olcsó, így nyert licit esetén kérem a nyertes jelentkezzen 48 órán belül emailben a kért átvételi időponttal, és 5 napon belül vigye el a terméket, különben újralistázzuk. A termék lecipelésében, kocsiba rakásában nem tudunk segíteni, így kérem megfelelő segítséget hozzon magával, hogy el tudja vinni, de a lift ajtót szívesen tartjuk.
Kérem aki a fenti feltételeket nem tudja vállalni, mert pld. elutazik a lejárat időpontjában, nem tudja elszállítani Debrecenbe, vagy nem tudja levinni a kocsijába, kérem licitálás előtt, és ne utána keressen erre megoldást, mi ebben nem fogunk tudni segíteni, köszönöm!
A lakásátalakítás miatt sokmindent kiárusítunk, nézzen körül egyéb termékeim között is!
8/2. termék


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-26 00:32
. Kárpitozott 2 személyes ülőgarnitúra elem - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése